tisdag 30 mars 2010

Studsmatta...det är kul!

Nellie hjälper till att montera studsmatta
Alexandra klättrar i träd
Nova provsitter studsmattanEfter en lång underbart varm och skön dusch i morse satte jag Nova i vagnen när hon vaknat och gick till Maxi i det fina vädret...vi strosade runt lite i lugn och ro i affären, det är skönt så på tidig morgon för där är inte mycket folk mer än alla pensionärer och mammalediga.
När vi kom hem fick jag göra lite fler pannkakor eftersom Stig gnällde att det inte räckte till honom igår när vi andra åt...stackars påg klart han också ska få.
Tyvärr hann vi inte tippen idag för Stig var tvungen att sticka och jobba tidigare än vi trodde...han visste inte ens om han skulle iväg idag eller inte...men så blev det tillslut ändå!
Mamma tittade inom med påskägg och en påskpeng till Nellie och ett blöjpaket till Nova, vi satt och pratade en liten stund innan hon skulle köra vidare och uträtta sina ärende.
Rättsom det var stod Caroline i dörren och sa -Hej!
Åhh vad glad jag blev att hon kom inom och hälsade på, hon skulle hem till Therese så vi satte oss i bilen allihopa och körde bort till henne eftersom hon lovat Nellie ett par skor som inte passade henne + god middag till sin syster om hon kom....Väl hemma hos Therese skulle en jä*la studsmatta sättas upp i trädgården...vilket projekt innan det blev rätt. Som vanligt är det ju 1000 järn i elden när det gäller fröken lillasyster Brageman...
Alexandra skulle tvunget upp och hoppa på studsmattan och givetvis trillade hon på sin fot och fick jätte ont i den...Ups! Man hinner inte sätta upp studsmattan innan skadan är framme.
Körde hem Caroline och sedan var det dags även för oss att ha kväll med lite lugn och ro efter en fartfylld dag. Lite läxläsning stod även på schemat och sen lite gott att äta innan lite tv avrundar denna dag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar