onsdag 10 mars 2010

Fullt hus....

Mys med fabror Kenneth
En mysig tisdags kväll hade vi på Stobyvägen 47...Stig hemkommen och inte nog med det för svärmor hade bestämt sig för att komma in på besök. Trevligt!
Marianne ville ha mys med sina barnbarn och även lite ungänge med sin ena son (av 3) + hennes svärdotter.
Jag kockade snabbt ihop 2 fina hemmagjorda pizzor + en god sallad som vi åt på när Marianne kom vid 20-tiden...
Klockan blev rättså mycket eftersom hon hade varit och bowlat med sina tjejkompisar i Klippan innan hon kom....så hennes mage skrek efter mat när hon satte sig vid bordet, hon var hungrig efter en hård, tuff och lång bowlingkväll...och det var vi också. Maten satt precis där den skulle...gud vad gott...
Efter mycket mys, pratande, tv tittande var klockan helt plötsligt 00.30 och mina ögon var mer i sovande position än i vaket läge...Nellie och Nova sov för länge sedan.
Marianne bäddade ner sig i Nellies säng...hon hade bestämt sig för att stanna. Nellie sov i vår säng och Stig fick inta soffan (som han älskar) så det grät han inte över...
Efter en bastant frukost med kokta ägg och allt annat som hör till ringde Kenneth och sa att han med fru Lina var på intåg...Kul! Satte på mer kaffe på kannan för att snart sätta oss ner och fika lite till...tar aldrig slut detta ätande...hahahaha...JAG ÄLSKAR MAT!
Linas mage är stor och så alldeles perfekt gravidrund nu...hon kom in i köket med ett par fina jeans snickarbyxor, vit tight tröja under och en snygg grå kofta över sina axlar och armar...hon var så fin. Snart kommer ännu en kusin i skaran...Sååååå kul, det är så efterlängtat detta lilla underverk! 10 Maj är det uträknat och det blir en liten pojke. En liten Vilhelm sparkar ivrigt runt i hennes mage för att snart se världen och få komma ut till 2 föräldrar som länge väntat på sin son!
Handling på Maxi och pannkakor till kvällsmat innan det var dags för läxor, lite tv innan godnatt för Nellies och Novas del.
Jag och Stig ska avsluta kvällen med "Luftslottet som sprängdes"....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar