fredag 12 mars 2010

Flyttkartonger överallt....


Har fått upp ångan lite nu på morgonen med att börja packa...flyttkartonger i varenda hörna snart...ska försöka ta köket idag...det man absolut vet med sig att man inte kommer använda den sista månaden vi bor kvar här det åker ner i lådor nu.
Var inne i badrummet idag och kollade möglet på fönstret, det blir bara värre och värre..tur vi inte äger detta huset utan bara hyr det...Lycka till att få det sålt!
Tur vi valde att hyra det innan vi bestämde oss för att köpa det (detta eftersom det fortfarande inte var färdig renoverat)...vi hade ju blivit blåsta så vida pass annars...fast man hade klart haft en besiktingsman före köpet och då hade det uppdagats ändå...
Där finns både vit och svart mögel vilket är cancer framkallande, så det blir nog att riva ut hela det badrummet IGEN och kakla om innan detta huset kan bli sålt...snacka om dubbelt jobb bara för man varit slarvig från början och låtit dörren stå utan dörrfoder b.l.a förstår han inte att det kommer in fukt som går in i väggarna...jaja inte min huvudvärk, vi har sagt till honom sedan vi flyttade in men ingenting har blivit åtgärdat så nu får han stå med svansen mellan benen och bara precis se till stjärnorna med att få detta hus sålt...
Den dagen vi lämnar nycklarna till detta hus för att få ett 10 gånger bättre boende så kan ägaren göra precis vad han vill med det...jag säger bara GOOD LUCK!!!
En annars rätt så grå och trist dag...men i allafall plusgrader som smälter undan snön...äntligen är våren på intågande! Tjoho!
Nova somnar snart i sin vagn för sin förmiddags tupplur och jag ska passa på att böka mer bland alla saker som så fint ska packas ner i respektive låda och vänta på flytten till Södergården!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar