lördag 1 maj 2010

En nykomling i släkten...på självaste Valborg!

Ian & Hannes busar runt vid majbålet
Virre, Nellie, Nova & Wiktor firar Valborg ÄNTLIGEN har Nellie och Nova fått en ny fin kusin...en kusin vi väntat på i många år...Lilla Vilhelm har kommit...idag på självaste Valborg valde han att göra entré...10 dagar för tidigt, men ack så välkommen!
Ett STORT grattis till Kenneth och Lina som kämpat så tappert i så många år och nu var det äntligen deras tur att få känna lyckan efter ett barn...lyckan att bli förälder...ett SUPER STORT grattis till er!
Efter vår tacobuffé som gjorde oss kraftigt mätta i magen, stod det klart att godiset inte bara skulle ligga och blänga surt i skålen för det inte blev uppätet...nejdå vi frossade allihopa på både godiset och läsken..jag, Nellie, Wiktor, Hannes, Virre och Ian...vi tittade lite på tv innan det var dags att förbereda oss för majbrasan som började klockan 21.00 i hembygdsparken. Det är ju ett litet projekt när Wiktor sitter i rullstol och vi ska hjälpa honom...så vi förberedde oss en stund innan så vi inte skulle missa föreställningen med skönsjungande kör som sjöng in våren till oss. Nellie och Hannes var duktiga...dom hjälpte honom så gott dom kunde! Virre körde rullstolen dit med Ian i knäet på Wiktor...Nova stoppade vi i vagnen med pyjamasen på...hon låg där så varmt och gott i sin åkpåse, redo för sitt första Valborgsfirande...och vanligtvis sover den lilla hönan för natten i sin säng så det blev lite konstigt för henne också att vara ute så sent.
När elden nästan brunnit slut så var det dags att gå hem...Wiktor var trött och ville hem och sova och vila sitt ben, så vi traskade på...Hannes tog Nova i vagnen och jag körde Wiktor i rullstolen...vi klarade kvällen utan regn...fast det hängde i luften och blåste en del...
När vi kom hem var alla barnen trötta...Nellie och Hannes valde en film och gick och lade sig direkt på Nellies rum...Wiktor, jag och Nova lade oss i sovrummet och tittade lite på tv innan vi somnade...jag blev väckt av Kenneth som ringde 23.30 och berättade att deras lilla älskade son kommit till världen och nu sitter jag här och kan inte somna om...jag suger på livets karamell och bara njuter av att det kommit en till liten underbar krabat till släkten...VÄLKOMMEN!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar