tisdag 6 april 2010

Kalas i Kristianstad....


Vaknade till strålande sol både ute och i spjälsängen...underbart! I dag ska jag gå med mamma på stan hade jag tänkt...måste ut i detta underbara väder! Himlen är nästan helt klarblå och termometern står på + 8 grader. Igår var vi i Kristianstad hela eftermiddagen och firade Lina som fyller år idag...Ett stort grattis! Hon är så gravidrund och go just nu...Fin mage som står rätt ut...snart är det dags...10 Maj, det närmar sig med stormsteg.
Barnrummet stod klart med majoritet av Barbapapa som prydde rummet så fint.
Nova fick provligga spjälsängen med hopp om att hon skulle somna men det gick inte...Tji fick vi! Farmor tog på sig sina ytterkläder och stoppade tösabiten i vagnen och gick en runda, hon var snabbt tillbaka...Nova hade somnat innan hon hade lämnat deras gata, så trött var hon allt!
Nova sov vidare i sin vagn på deras baksida i 1 ½ timme ca...skönt!
Lina hade gjort riktigt god Lammstek, med potatisgratäng och rostad vitlöksås + en god sallad till det...MUMS! Det var riktigt gott, som avslutning på den goda påskamiddagen fick vi nybakta vaniljbullar och Hallonsorbet tårta på chokladbotten, den gick inte av för hackor...oj vad god! Ja man kan inte säga annat än att vi nästan rullade hem...Vi hade kunnat rulla bredvid bilen, för man var tjock och rund som en fotboll efter all denna ljuvliga mat.
Hemma igen vid 18 tiden, då vi bara slappade framför tv:n och avslutade påsken med lite blandgodis och cola!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar