tisdag 13 april 2010

En lyckad men sorglig avslutning....

Tjejerna äter för kung och fosterland
Agenta & Lis väntar på god mat

Baztian njuter i solen Vilka 2 underbart varma dagar det har varit...jag NJUTER verkligen i fulla drag...termometern står på + 15 grader och solen lyser på en klarblå himmel...
Det doftar vår och blommor när man kommer ut och min kropp den börjar må bättre...underbart detta...snart är värmen, sommaren och grönskan hos oss igen...naturen målas om från det gråa...mörka..kala, till färgglada blommor, buskar och träd...djuren vaknar till liv och allt står i blom...det är ljust igen, nu är det dags att samla mer energi så man orkar stå på topp när min älskade årstid kommer och tar mig i min hand...LJUVLIGT!
Igår hade vi avslutning på jobbet, produktionen hade fixat en gemensam frukost till oss så vi alla kunde fika tillsammans en sista gång...vi samlades klockan 09.00 och satte oss ner och pratade och fikade.
När Gunilla skulle ställa sig upp och hålla ett litet tal och tacka för oss, så blev det inget långt sådant...i stort sett ½ personalen brast i gråt...både vi på orderberedningen och dom i produktionen...jobbigt med avsked...jag hatar det...nu var det så konkret på något sätt...vår tid på Distansapoteket var slut, ja nu var den sagan slut för alltid...suck!
Gunilla samlades oss allihopa uppe på vår "gamla" arbetsplats som var totalt utstädad...endast datorerna och kontors stolarna stod kvar och nästan tittade lite ledsamt på oss...dessa saker skulle åka till Kalmar nu dit allt vårt jobb även hamnat, ja nu var det inte mer kvar av min/vår arbetsplats...jobbigt att se. Känns väldigt overkligt.
Vi satte oss allihopa och pratade lite innan vi åkte vidare till Hovdala där vi blev bjudna på middag...väldigt god buffé blev vi bjudna på, jag åt som vanligt så jag knappt orkade lyfta ändan ur stolen. Vi kramade om varandra och vinkade hejdå för att ses på fredag när vi alla åker till Malmö och ska sova på hotell med mat och teater...mysigt!
Jag och Lis ska som vanligt när vi är i väg sova tillsammans...ja kanske inte i samma säng men dela rum...vi är specialister på att fisa in rummen...(eller kanske mer jag då)...hahahahha.
Malin och Danne bjöd hem oss en stund på lite kaffe och te...Jenny och Colin var där dom skulle åka hem till England igen så det blev en snabbträff med dom...precis som vanligt när jag stöter på henne och hon är hemma och hälsar på sin familj i Vankiva..
I morse hade jag bestämt träff med Lis och Agneta, vi skulle ut och gå klockan 08.00 så jag stoppade Nova i vagnen och var hemma först 10.00 igen...kom på vi skulle vara på BVC klockan 10.30 så det var i stort sett bara att vända i dörren och gå igen.
Väl hemma efter vi fått BOELtestet utfört och vägning och mätning var avklarad så blev det en middag till lillan som var hungrig, trött och arg som ett bi...
Körde Stig till åkeriet efter middag och när vi kom hem igen gick vi till Maxi och handlade lite med mamma som kom in...
Nu ska jag lägga mig en stund på soffan och passa på att zappa runt lite på kanalerna under tiden vår lilla underbart fina prinsessa sover så gott i vagnen....jag somnar nog också en stund för jag är också fruktansvärt trött känner jag....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar