lördag 3 april 2010

En dag där jag inte hittade någon energi....

En rättså tråkig långfredag...Märks så tydligt på trafik och allt när det är röda dagar...känns som världen står still lite...svårt att förklara men det märks tydligt när det är helgdagar allt är så lugnt och stilla. Stig jobbade, han skulle köra till Kungälv och lossa sen köra hem igen så jag och Nova var själva...som vanligt!
Bara för att tiden skulle gå var jag ute och gick vid 2 tillfälle, var och handlade först på Maxi och sedan på Willys...Pengarna rullar fort iväg när man inte har något att göra, då får man "tröst handla" lite...hahahahah.
När Nellie och Philippa blev lämnade på erftermiddagen av Nashi, stannade dom där ute i det soliga och underbara vädret (som inte ens det kunde ge mig energi denna dag) och lekte i trädgården innan dom kom in för att slappa i soffan till den nya barnfilmen "Arthur och Minimojerna". Jag fixade lite kasslergratäng till oss under tiden, den blev riktigt god!
Eftermiddag blev snabbt kväll och jag fixade med diverse vardags bestyr innan jag kunde sätta mig framför tv:n och hålla tjejerna sällskap innan Stig dök upp vid 22 tiden.
Satt uppe ett bra tag och pratade med honom, medan Nova och flickorna hade somnat.
Tillslut tog tröttheten mig i handen och jag släpade mig upp för trapporna vid 00.30 på tok för sent för mig att komma i säng, så jag somnade direkt...efter en långtråkig dag som inte gett mig mycket till energi, snarare tvärtom den tog MASSOR av energi för mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar