lördag 6 februari 2010

Ytterligare en fredag med sin bästis!

Free Orkut and My Space Friends Graphics Glitters
Orkut Myspace Friends Comments & Graphics


Satt och drack mitt morgon te när Nellie höll på med sina morgonbestyr innan skolan, då jag i ögonvrån ser dom orange blinkande lamporna från sopbilen...F*N jag hade glömt sätta ut den gråa tunnan vid vägen och denna är helt knögafull....Såg hur bilen körde vidare och förbi vårt hus....he*vete nu dröjer det 14 dagar innan den töms igen och jag kan inte trycka ner mer brännbart i den innan nästa tömning....Åhhhh vad jag blir trött på mig själv! Får helt enkelt lägga det i svarta sopsäckar och köra det till tippen sen....SUCK! Fredagen löpte annars på som alla andra fredagar brukar göra...Dagen var lugn med en mysig hemmadag med min man innan han skulle sätta sig i sin lastbil för att åka ner till Holland igen och lasta sin lastbil full med pommesfrites.
Middagen bestod av god hemmagjord soppa med massor av goda och stora bitar av grönsaker och potatis....riktigt god blev den, där vi även spetsade till det med gott knäckebröd och ost som pålägg...mums!
Nellie blev hämtad på skolan efter middag som vanligt men Stig kom hem utan barn i bilen....Hon följde med Hanna hem för att ha fredagsmys med henne...Bästisar! Mysigt! Handling på Maxi utan man och barn blev det för min del på eftermiddagen...skönt att få strosa runt bland hyllorna själv utan att känna stress...Få titta, lyfta och bara lulla runt i fred, utan en stressig man som aldrig har ro att gå i affärer eller några barn som panikartat skriker i vagnen eller hojtar att man ska skynda sig...EGENTID kallas det och det är det bästa som finns! Jag njöt! Plockade ihop lite så Stig klarar sig i sin lastbil och vi där hemma över helgen, blev inget märkvärdigt bara lite smör, bröd, mjölk och pålägg.....och även en liten svallerblaska med alla kändisar och deras patetiska liv...hahahahah I LOVE IT !
Hanna hade varit och klippt sig på stan, Annika ringde och nu ville dom vara hos oss en stund, så tjejerna hoppade av här...Efter någon timme fixade vi till oss för att åka ner till Södergården och umgås med fina Caroline och Michell...
Packade in barnen i bilen och körde och hämtade upp bästis med son för att åka till Coop och handla lite till Michells kalas och lite gott till kvällens Let´s Dance.
Caroline bakade goda bullar och jag höll henne sällskap i köket i den mån jag kunde...Tjejerna sprang ner lite till Hanna och sen kom dom igen...Carolines valpar var ett stort dragplåster...tjejerna kelade länge med dessa 3 underbart söta små valpar och missade hela dansprogrammet. Roger kom upp och hämtade hem Hanna och vi gjorde oss redo för hemfärd vid 22.30 då hade jag 2 trötta flickor som ville hem till sina respektive sängar....och även jag faktiskt...
Fixade till oss och dök sedan ner i sängen för att somna direkt alla 3....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar