onsdag 3 februari 2010

En ½ förkyld lillsessa!


Mamma ska sitta hemma med Nova idag när jag ska till jobbet på möte med trygghetsrådet...får se vad detta ger oss...känns fruktansvärt jobbigt!
Vill inte bli arbetslös...vill inte plugga....vill inte byta jobb....känns så B allting just nu vad gäller jobbet.
Är minst 1½ vecka tills vi får besked vad som händer med oss, vecka 7 skulle dom ha det mötet...f*n...tänk om jag blir arbetslös!
Något gott i allt detta tråkiga är att Nova inte blivit sämre i sin förkylning?! eller vad det nu är....ingen feber, bara väldigt blank i ögonen och påverkad av sina små risgryn som håller på att bryta igenom där nere...
Fått lite mer sömn denna natt och Nova har också sovit bättre...har bara ätit 1 gång och har inte haft lika ont i sin lilla mun som tidigare dagar...täppt i sin lilla näsa har hon blivit men näsdroppar hjälper henne att andas bättre och få komma till ro. Inte konstigt om hon blivit lite snuvig med tanke på att Stig nyst rundor här i några dagar....
Duscha...klä på oss och snöskottning är det som står närmst på schemat innan mamma kommer efter middag för att passa prinsessan och jag ska hämta upp Lis (som är hemma med Nora idag) så vi kan åka på detta tråkiga möte!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar