lördag 16 januari 2010

Min bästis Caroline & jag......


Äntligen en Fredag där bara jag och min fina bästis Caroline inklusive våra underbara barn fick avnjuta en god kycklingsallad och lite popcorn + läsk...Ja det var längesedan vi två fick sitta i soffan och snick-snacka med varandra.....skratta och bara ha vårt bästis mys....Älskar dig så mycket du underbara flicka med ditt stora fina hjärta av guld, min allra bästaste bästis !
En kväll fylld med allt från Let´s Dance till att kolla You Tube klipp på datorn ihop med barnen till att Caroline sorterade sina gamla kläder och hade värsta nostalgi trippen till vissa av plaggen...en del av dom var i stort sett helt oanvända (typiskt Caroline shoppoholick bruden nummer 1)och Nellie fick en massa fint hon kunde ha som söta linne, tröjor och så....Tack snäckan jätte fina kläder !
Kvällen bara sprang iväg med stormsteg och klockan blev minsann 23.30 innan vi lastade in vår lilla familj i bilen och styrde av hemåt till vårt gråa halvmålade lilla hus igen....tog en snabbis inom Statoil för nya nikotintuggummi, som jag tyvärr börjat tugga igen...SUCK ! Fast jag tycker det är bättre att tugga dom än ta till cigaretterna igen för det vill jag absolut inte och har lovat Stig och Nellie att aldrig börja igen (som jag så dumt gjorde efter Nellies amning var klar).
Nellie fixade sig på toaletten och pussades sen godnatt, tog Nova och bytte blöja på henne + på med gosig pyjamas för att lägga henne i spjälsängen.....skuttade ner för trapporna för att sätta mig 5 minuter vid datorn och släcka ner förrutom en lampa så Stig hittade in när han skulle komma.
Uppe i sina respektive sängar sov 2 vackra prinsessor som björnar som gått i ide....Så söta, fina, perfekta våra barn är....alldeles ljuvliga att titta på. Dom var trötta bara att konstatera, tog nog inte 15 minuter innan jag var på ovanvåningen igen.
Satte på en film för att koppla av innan jag skulle få sluta mina blå för natten....Nellies "Hanna Montana the movie" snodde jag på hennes rum, den blir nog bra tänkte jag....och ja den var minsann jätte bra, till och med lite sorglig...jag tjuter ju till allt nu för tiden...hormonerna eller?!
När klockan slog 01.00 kom min älskade man hem....mitt stora hjärta i mitt liv....min största kärlek någonsin, min Stig.....han fixade sig där nere hörde jag sen kröp han tyst ner i sängen för att inte väcka oss och kröp in med sina kalla ben nuder mitt täcke för att värma sig... för att somna gott ihop med mig.
Jag låg och lyssnade på Stigs andning som blev tyngre och tyngre, nu sov även han...Bara jag och hustomtarna som var vaken....hade lite svårt att komma till ro....tankarna snurrade runt i mitt huvud....hade varit en super mysig kväll så jag ville ligga och fundera lite till på vilken fin bästis jag har och så lycklig jag är att just vi 2 träffat varandra!
ÄLSKAR DIG CAROLINE !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar