torsdag 10 juni 2010

Avslutning med god tårta och mat!

Nellie & Hanna utanför kyrkan...sista dagen i 4:an.
En fullsatt kyrka både på längden och bredden...

Hanna, Isak, Kerstin & Nova väntar i kyrkan på att Nellie, Julia och Jacob ska bli klara. Vilken fin dag det har varit idag...inte vädermässigt kanske men för övrigt...
Morgonen började med att Caroline messade att hon kommit fram till USA, vi ringde upp henne och pratade lite innan dom skulle gå och lägga sig, det var visst 9 timmars skillnad...så klockan var 21.30 där när hon var 06.30 här hemma...allt hade gått bra och nu var dom på hotellet.
Nellie och Michell fixade sig och blev så fina båda två, vi satte oss i bilen och körde upp till skolan för att ha en avslutning i det molniga vädret...det såg ut som det skulle komma regn, men det höll sig i schack hela tiden..skönt!
När vi lyssnat på fin sång och fint blockflöjts spel så traskade vi upp till stan, jag och Kerstin gick med Nova, Hanna och Isak i vagnarna och mötte upp dom andra vid kyrkan.
En knökafull kyrka fullständigt blomstrade av fina sommarbarn och deras föräldrar och syskon...det var sommarlov...det kändes i hela atmosfären...underbart! Vilken lycka!
Jag kommer ihåg när man var så liten och man visste man hade 10 veckors ledighet, man skulle hitta på mycket..åka på semester..sova i tält..cykla ute sent på kvällen och mycket mycket mer...det var lika mysigt att gå på sommarlov som att komma tillbaka på höstterminen och börja ett nytt år...man var ett år äldre...man hade nya fina kläder och man fick klä om nya fina böcker med nytt papper..härlig känsla!
När vi var klara i kyrkan traskade vi hem och väntade på att farmor och farfar skulle komma in med en god, fin prinsesstårta som farmor gjort...åhhh vad vi njöt av denna tårtan...Annika, Hanna och Ida bjöd vi också in på lite fika och rättsom det var dök även mormor upp och ville säga hej till sina barnbarn...en trevlig eftermiddag med mycket mys.
När klockan närmade sig 18.00 började vi fixa till oss och åkte sen ner till restaurang Infinity där min bror med familj bokat bord åt oss...farmor och farfar ville också följa med och fira avslutning med sina barnbarn...Annika visste inte heller vad hon skulle göra så hon och töserna följde också med...vi blev en glad skock på 13 personer som hade det super duper trevligt och åt såååå god mat.
Det var dukat långbord till oss så vi hade det så jä*la trevligt, det blev mycket skratt och mycket ätande...magen var stinn, rund och go som vanligt när man skulle resa sig upp...phu!
Nova blev hysteriskt ledsen när vi skulle hem, helt otröstlig...slog med benen och grät så hon ulkade...hon var jätte ledsen vår lilla tös...man blir så ledsen själv och framför allt orolig vad som är fel när hon ALDRIG beter sig på det viset i vanliga fall...
När vi kom hem så blev det pyjamas, torr blöja och en flaska välling i sängen...vår lilla tokfia var nog mest hungrig (fast hon åt på restaurangen) för hon låg helt plötsligt i sin säng efter hon klämt vällingen och pratade, smackade med tungan och var jätte glad igen...
Nu sitter hon på golvet och leker med sina leksaker glad och nöjd som en speleman för sova vill hon inte ännu...
Nu ska vi sätta oss i soffan och titta lite tv..Nellie är hos Hanna och Ida och leker och Michell sitter på sin dator uppkopplad med sina hörlurar och spelar online med sina kompisar!
En lyckad avslutningsdag för barnen...det känns som dom är jätte nöjda i allafall....



TREVLIG SOMMAR!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar