söndag 4 juli 2010

Tack för trevligt sällskap i Vankiva!

Nu är det VARMT! I går var det den varmaste dagen vi har haft under året sa dom på nyheterna...det märktes för det var varmt...puh!!!
Packade väskorna och åkte till Åhus med Johan och Ian...det var redan massor med folk som låg på stranden och njöt av värmen och solen när vi kom dit vid 11 tiden...
Det var 19 grader i vattnet och barnen var i från vi kom till vi körde hem vid 15 tiden...det var bara lite paus från badandet när dom skulle äta annars var dom mest i vattnet.
Stig som då inte har solat så mycket tidigare i år, brände sin vackra...kritvita kropp...så han var alldeles röd på både bröstet, ryggen och vaderna...och då hade jag ändå sagt till honom att smörja in sig fler gånger...men varför ska man lyssna när man kan bränna sig i stället...ÅHH KARLAR!!! Ja ja...skyll sig själv när man är så hång på solen....hahahahha!
När vi kom hem duschade vi och gjorde vid oss för att sen åka vidare till Vankiva till våra trogna, underbara vänner...Familjen Hedman/Glader...vi skulle grilla och ha mys....ljuvligt!
Med köttet, marinaden, läsken och jordgubbarna i högsta hugg körde vi till Diskusvägen och möttes av hunden Sune som glatt skällde på oss...Adina och Oliwer kom till grinden och mötte upp oss med ett stort leende på läpparna.
Det var en jätte trevlig kväll med mycket bus och lek...Nellie fick agera lekledare och hade framför allt Oliwer hängandes över sig nästan hela kvällen...han ville vara uppe hos henne och ha mys...härligt!
Vi blev kvar i Vankiva tills klockan närmade sig tolv...Nova hade slocknat i vagnen för längesedan och vi började alla bli trötta...så vi körde hem och somnade gott alla 4...Stig hade fått lite Alovera av Malin för att kyla ner sin kropp men har ändå legat och sagt "aj aj aj" i sömnen...då har man brännt sig...
Nu ska vi göra oss i ordning för att bada i Luhrsjön...jag och flickorna eftersom Stig ska köra och jobba den stackaren...
Ännu en underbart varm dag att njuta av vid badet!

Adina kramar om Nova


Nellie blåser bubblor för barnen
Nellie, Nova och Stig har mys
Nellie busar med en blöja

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar