lördag 24 juli 2010

En hemmadag...

...som varit sådär...det har verkligen INTE hänt mycket idag, fast jag tror vi behövde det också eftersom det varit så intensivt nu rättså länge med bad på dagarna och grillning på kvällarna och besök hit och dit hos våra olika vänner...så det gör inte så mycket att man bara har slappat här hemma hela dagen. Jag orkade inte ens ta mig hem till någon för att umgås, så trött har jag varit. Det blev 2 timmar på soffelocket när Nova vilade i eftermiddags...SÅ SKÖNT det var...
Jag håller på att tvätta för fullt till Nellie så hon får med sig allt hon ska ha med sig på kollot på måndag...det är minsann inte lite saker dom ska packa med sig och jag är ju specialist på att packa lite extra saker, så det blir en rejäl väska som far i väg till Magnarp.
Stig är i Karlstad och kommer hem i natt, så vi får sitta själv i kväll och ha mys bara vi flickor...men det gör ingenting för jag orkar inte ens vara trevlig idag...
Nellie och Hanna har varit här i eftermiddag och haft mys efter dom kom hem från stan...dom har ju inte sett varandra på 4 veckor så dom har väl haft en hel del att prata om. Härligt!
Kvällen har flutit på med alla kläder som ska märkas och packas i fina högar i väskan...jag har förberett våra kläder inför dopet i morgon och hängt upp dom fint på galgar så vi kan skutta i dom i morgon bitti efter duschen. Usch det blir en tidig morgon i morgon...klockan ringer 07.00 och det var jä*la inte igår vi gick upp så tidigt. Men det är bara att vänja sig för snart är det skola igen och då är det dom tiderna som gäller igen...var tog detta sommarlovet vägen? Det är inte många veckor kvar...skolorna börjar igen den 18 Augusti.
Nu ska jag faktiskt slänga mig på soffan och njuta lite av kvällen och ensamheten...klockan är 22.00 och min kropp behöver lite vila och ett stort glas mineralvatten...japp så får det bli!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar