fredag 30 juli 2010

Regnet slår mot rutorna...

och det är en alldeles perfekt dag att ta i tu med det som man annars bara skjuter åt sidan...städning av sitt hem!
I förmiddags var det riktig slappa som gällde, skönt...Stig kom hem i natt så han och Nova hade läget under kontroll här hemma när jag åkte och handlade lite till middag.
När Nova vilade passade vi på att sätta på en film som Stig inte hunnit se innan det är dags för honom att köra igen på söndag och filmerna ska återlämnas.
Det ösregnar ute, men jag tycker faktiskt det är helt okej...det har varit mycket sol och mycket värme så för min del är det faktiskt skönt med lite sådana här dagar också...
Nova springer rundor med sin lära gå vagn här hemma och blir duktigare för varje dag som går, hon kommer nog snart att lära sig gå ordentligt. KUL!
På måndag är det 14 dagar tills det är dags för inskolning på dagis för hennes del och det känns helt sjukt konstigt. Vår lilla flicka fyller 1 år den 29 augusti och jag förstår inte var detta året har tagit vägen...jisses Amalia vad fort det går!
När Nova börjar på dagis och Nellie är i skolan är frågan vad jag ska hitta på...jag sitter här hemma och funderar över vad jag ska hitta på till hösten, efter vi kommer hem från Thailand...för några jobb ser det dåligt ut med inom apoteksbranschen...har sökt 2 stycken men dom var redan tillsatta...SUCK, ja det är inte konstigt när vi är nästan 29 stycken som slåss om dom få jobb som kommer ut...
Det är Helsingborgsfestivalen nu, men jag känner att det är inte väder till det och eftersom inte Nellie är hemma så struntar vi nog i det då Nova inte får ut så mycket av festivalerna än.
Saknar Nellie jätte mycket, hon har inte hört av sig en endaste gång sedan i måndags så jag hoppas och tror dom har det bra...i morgon får vi åka och hälsa på dom om vi vill, så vi packar in oss i bilen allihopa (även annika och Ida) sen kör vi raka spåret till Magnarp och kramas med våra fina kolloflickor...skönt ska det bli!
Nu ska jag sätta på en maskin tvätt, städa klart, lägga in kläderna fint i respektive garderob, vattna blommor och kasta soporna!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar