måndag 8 november 2010

Förkyld igen....

...och feber, så dagis ringde! Hämta hem en stackars liten Nova, känns som denna hösten har kantats av feber, förkylningar, öroninflammation om vart annat...
Då blir det till att stanna hemma några dagar så hon piggar på sig igen....så j*vla trist alltså!
Det var en trött och snorig liten flicka med snoret hängandes under näsan som en elva...som deckade totalt klockan 16.00 idag, fast vila på dagis efter middagen...får se om hon somnar i tid i kväll eller vi har henne uppe toppad som en duracellkanin hela kvällen till sen natt...hahahaha underbara lilla flicka.
Tittar på henne där hon ligger i sin spjälsäng med benen genom spjälarna, som alltid...förstår inte hur hon kan tycka det är behagligt?! jag brukar försiktigt plocka in dom igen så hon ligger ordentligt i sängen, men nästa gång jag tittar så ligger hon med benen ut igen.
Skolan har kommit igång igen efter 1 veckas lov, Nellie tyckte det var skönt precis som vi...det blir lite traggigt med ledigheten...som sagt skönt med struktur och rutiner igen.
Nu ska vi äta lite varma mackor sen ska jag väcka Nova och bada henne, köra och handla och mest bara vila i soffan resten av kvällen...skönt!
Det sköna med Nova när hon är sjuk det är att hon är på lika gott humör fast hon inte mår bra och det är så skönt! En riktig liten smiley...precis som en STOR STOR sol!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar