tisdag 17 augusti 2010

Party...dagis och skolan börjar i morgon!

I helgen har det varit fullt upp...i fredags var vi nere på festivalen allihopa och lilla Jazmine såg helt klart ut att ha roligast av oss alla när hon åkte sina karuseller och vinkade glatt på oss...
Nellie tyckte inte det var något kul där, hon var inte alls på hugget...hon ville varken åka karusell, ta någon lott eller ens vara kvar så länge på stan... Vet inte varför för hon brukar gilla festivalen?! Det enda hon ville var att få en god langos så var hon nöjd, så det köpte vi innan vi åkte hem med Ken & Caroline. Med andra ord det blev en billig kväll med flickorna på stan.
Therese vinkade hejdå lite tidigare än oss andra och tog bussen hem med en nöjd och glad liten flicka...så skönt hon är hemma igen...
I lördags var det först kalas i Stoby för Wiktor som fyllt 12 år...efter 2 timmar lämnade jag och Stig den festen för att åka hem och möta upp våra kära vänner för lite party här hemma.
Ken, Caroline, Stefan och Maria + jag och Stig började dricka och ha kul...killarna satt inne hos oss och vi flickor gick in till Caroline och gjorde en god blåbärspaj under tiden dom satt och hade sitt killsnack...
Malin vår älskade lilla vän ringde och ville inte sitta hemma...hon hade myror i brallorna och nöjde sig inte med att vara ute på fredagen...hahahaahaha.
Danne mådde visst inte så bra efter fredagens party så han satt hemma...trött och sliten med Oliwer och Adina och Malin tog sin chans att komma in nykter och gå med oss på festivalen en kväll till...riktigt trevligt!
Det blev en otroligt rolig kväll med lagom mycket alkohol och en massa människor som man aldrig normalt sett träffar...precis som att ALLA hittar ut ur sina hem när det är festival...då är det verkligen knöka fullt med folk!
Det blev en liten runda i Graffitis tält där vi mötte upp Virre och Johan, för att sen ta oss vidare i folkvimlet till Harrys uteservering där det mesta öset var...Det var mycket folk och man gick inte många meter innan man fick stanna och kramas med någon man kände...mysigt!
Söndagen blev en lugn dag då vi inte kom i säng förren klockan var 04.00, inte ofta man är ute på galaj så det tar på krafterna...
När Stefan och Maria körde hem vid 13 tiden stack vi ut till Stoby och hämtade upp barnen...det blev pizza och mys i soffan till film resten av eftermiddagen och kvällen.
I går började jag inskolningen med Nova...spännande! Det kommer gå jätte bra det är jag övertygad om...hon bryr sig faktiskt inte så mycket om mig...hon kollar läget lite mellan varven var jag är sen sticker hon i väg igen och leker...detta känns jätte bra faktiskt! Duktiga lilla prinsessa som ska börja på dagis...snart fylla 1 år...snart ha hela munnen full av tänder...lära sig gå och springa ordentligt och snabbt bli en stor tjej som klarar sig på egen hand! Suck...var tog tiden vägen...det skrämmer mig. Det är nog mest jag som känner att det kommer bli tomt utan henne på dagarna...det är ju flera år sedan man hade dagis barn...man glömmer bort ångesten man har av att lämna fast man vet det kommer gå bra! Dom är ju så små...det känns lite i ens hjärta men man får slå bort den tanken och tänka att dom har det såååå bra med alla sina kompisar och duktiga fröknar.
I morgon börjar Nellie skolan igen så nu är vi tillbaka i dom vanliga rutinerna igen, känns faktiskt riktigt skönt.
Det är bara en sak som fattas nu och det är....ETT JOBB till mig!
Idag fyller ju flickornas kusin Simon år som bor på Åland...ett fyrfaldigt leve för Simon...HURRA HURRA HURRA! Ett stort grattis stora killen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar