torsdag 5 augusti 2010

Förkylning som inte vill ge med sig...

Dagarna flyter på...snart är det dags för skolan och dagis igen, det går alldeles för fort...fast samtidigt är det riktigt skönt att återgå till rutinerna igen.
Dagarna räknas ner för resan nu och det är inte lång tid kvar...53 dagar...ska bli så underbart skönt!
Det är 4 år sedan vi var i Thailand sist så det blir ett nytt äventyr på 3 veckor att ta med sig hem...nästan lite lyx att åka ner till värmen när vi haft en sådan varm och skön sommar här hemma.
Idag fyller lilla kusin Linnéa år...hon blir hela 5 år, var tog tiden vägen?! Tyvärr kan vi inte mer än skicka en liten hälsning till henne genom bloggen och Facebook eftersom vår familj Barbapapa bor på Åland...GRATTIS STORA TJEJEN!!!!
I dag har det varit en städaredag...det behövdes för herregud så smutsigt här var...jobbigt med 2 håriga birmakattor som fäller sin päls 2 minuter efter man städat och gjort så fint...suck!
Känns som ogjort jobb ibland...men så är det med katt.
Stig och Nova är fortfarande förkylda, dom hostar och snorar om vart annat...stackare! Nellie och jag är också lite förkylda men inte lika mycket som dom 2, vi får hoppas på tillfriskning snart för detta var en seg förkylning och det är inte kul att ha när dagis börjar...då kommer alla andra sjukdomar och bakterier ändå!
Nellie är glad att vara hemma med sina kompisar igen, fast hon saknar kollot och det är verkligen roligt att hon tyckte det var så kul där.
Igår var Nellie med Therese, Alexandra, Marianne, Nicke, Lisette, Hannes och Hampus i Vedema hela dagen dom plockade blåbär och kantareller...hon hade haft jätte kul.
Nicke hade tagit kort på henne med sin fina systemkamera så vi får se om han lägger ut bilderna på Facebook på henne så vi får se hur fina dom blev...
Nu ska jag in i duschen så jag kan åka och handla och fylla på min kyl som gapar tom efter mat!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar