fredag 13 augusti 2010

En otursdag med mycket lycka!

Nellie, Alexandra & Therese har hämtat Jazmine
Therese & Jazmine får äntligen kramas...

Lycka...lycka...lycka!
Idag har Therese fått hem sin Jazmine...jag, Nova och Nellie följde med henne och hämtade henne här i Hässleholm där överlämnandet skulle ske...
Therese hade ont i sin mage..inte konstigt när man inte fått se sin dotter på 2 månader...60 dagar..alla dessa timmar, minuter och sekunder som hon varit borta!
Men äntligen kom dagen då det verkligen var sant att hon skulle få komma hem till sin familj...sin syster och sin mamma.
Det är fredagen den 13:e idag, för vissa betyder det datumet otur men långt i från för alla...det är tur, lycka och kärlek!
Nellie följde med Therese hem och lekte lite med Alexandra och Jazmine och jag körde hem med Nova som behövde äta och vila sig lite..
Eftersom Nellie hade haft sina 2 kusiner Wiktor och Hannes här över natten så var dom hos Michell och lekte under tiden vi varit iväg.
Det blev en snabbhandling inom Coop innan jag körde hem, så vi kunde göra lite middag till oss.
När klockan blev 14.30 kom Andreas och hämtade killarna och jag och Nova gick och vilade oss en stund.
Nu är det fullt ös inne hos Caroline med alla barn + Therese och deras underbara mamma Marianne...det förbereds för att vi alla ska gå upp på festivalen och åka lite karuseller och smaska i oss något gott!
En underbar dag med mycket lycka och positiv energi som gör att man kan avsluta denna annars så kallade otursdag med fullt av lycka, värme och kärlek i bagaget för så är det...ENSAM BLIR STARK!
KÄRLEKEN ÖVERVINNER ALLT

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar