tisdag 17 maj 2011

Ögoninflammation!

Viggo smittad av ögoninflammation av Nova...stackaren!Dagarna flyter på, vi börjar komma in i livet som 5 medlemmar i familjen...från att bara haft Nellie ensamt barn i 10 år till att helt plötsligt på loppet av ca 2 år ha 2 barn till...helt ofattbart, men underbart! Vi är en STOR familj nu och det är mysigt! Riktigt mysigt!
Ja nu sitter vi här med 3 barn, glada och lyckliga...underbar känsla som jag verkligen hoppas får hålla i sig....
Det bästa med allt är nästan att Stig byter jobb nu från 1 Juni, då han äntligen ska komma hem varje kväll till oss...till sin familj...vara lite "familjepappa" och hjälpa mig med diverse sysslor på kvällarna. Han ska bara jobba dagtid, tjoho! Åhhhh vad underbart det ska bli!
Det har blivit hans uppgift sedan vi kom hem från BB att natta Nova, sen har vi hjälpts åt med Nellie och hennes läxor, kvällsmat och diverse sysslor...detta kommer bli jätte bra, det känns såååå fantastiskt skönt att ha honom hemma där han kan dela allt vardagsbestyr med oss andra! Vi kommer förlora X antal 1000 lappar på detta med att Stig byter jobb men vi har kommit överrens att det är det bästa för vår familj, så får vi väl leva utan dom extra pengarna Stig tjänat när han låg ute...." Vi rättar mun efter massäck" så blir det jätte bra!
Nova har tyävrr lyckats smitta sin lillebror med ögoninflammation...typiskt! Vi har ändå försökt vara så försiktiga vi kan och spritat oss och tvättat oss, men ändå lyckades hon föra över lite dumma bakterier i hans ena öga!
I morgon kommer BVC hit och gör hembesök för inskrivning med mätning och vägning, så jag får se vad hon säger om hans öga då...lille plutten!
På torsdag ska vi åka till IKEA och handla lite diverse prylar vi behöver till vårt hem, då följer både min mamma och Marianne med som sällskap...kul!
Nova lämnas på dagis och Nellie är i skolan så det blir en lugnare tripp för oss andra...inte en massa tiggeri av Nellie och inte en massa bus av Nova...japp så får det bli, bara vi vuxna och lillebror!
Nu ska jag slappa framför tv:n innan lillebror vaknar och det är en ny omgång för matning och slutligen nattedags för oss alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar