onsdag 25 maj 2011

Blåst...fy farao vad tråkigt!


Alltså var är sommaren?! Den lyser fett med sin frånvaro...idag har det blåst värre än det är höst, jag sa det till mamma i förmiddags när vi gick upp till stan att det känns som september månad...fy vad tråkigt detta är! När ska sommaren och värmen hitta tillbaka?! När man tittar på väderleksrapporten så visar den samma tråkiga väder med samma tråkiga grader max 18 grader flera dagar framöver...alltså nu får det vara bra!
Mamma ringde i morse och var sugen på stan, så vi bestämda att vi skulle gå upp dit efter Nova blivit lämnad på dagis...vid 10 tiden traskade vi upp i värsta blåsten...vilket väder, usch!
Väl på stan var där inte så mycket roligt att titta på...inga roliga kläder som kommit in, mest till flickor...men efter lite letande så hittade mamma 2 par byxor och 1 body till lilla Viggo som vi båda tyckte om. Tusen tack för dom kläderna mormor!
En liten middag blev jag bjuden på av min kära mor innan vi traskade hem igen livrädda att regnet skulle vräka ner från öppen himmel på oss...men vi klarade oss torra ända hem, tack för det!
Jenny ringde och frågade om lite barnvakt till Philippa idag så hon kom hit med henne vid 13 tiden för att sen hämta henne igen vid 15 (inte jätte jobbigt direkt att vara barnvakt till en 7 åring som fixar sig själv)
I morgon är det BVC som gäller för vägning och mätning av lillebror...spännande att se hur mycket grädde där är i tuttarna...hur stor han har blivit vår lillebror som hunnit bli 15 dagar gammal idag...älskade lilla troll, du är så underbar! Ja lika underbar som dina underbart vackra och fina systrar! Jag är verkligen glad att vi fått dessa 3 friska och fina barn...TACK!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar