torsdag 2 juni 2011

Lek mest hela dagen!

Nova gungar på hästen
Tintin är trött
Ian kickar boll och leker
Idag har vi varit ute en hel del, ja nästan hela dagen faktiskt...det har ju varit sååå underbart väder och hela helgen ska vi få njuta av detta! Upp till 25 grader ska det bli, åhhh äntligen lite värme och lite sol igen...är sommaren på G nu måntro?! Jag njuter för fullt och håller tummar och tår för att det håller i sig nu.
Det blev några timmar vi var på lekplatsen och lekte idag, Nova hade jätte kul...Kerstin och Isak + Helen och Tintin var också där...timmarna sprang fort iväg och Viggo sov gott i vagnen hela tiden...duktig kille!
Ian är hos oss, för Virre jobbar natt och Johan ska jobba i morgonbitti...mysigt att ha honom här, han är en go kille...som vanligt ser man inte honom så mycket, han har lekt med Rasmus hela kvällen, efter vi andra gick in och avslutade vår trevliga utedag.
I morgon bär det av till Kristianstad där vi ska shoppa lite, det är så längesedan vi gick där inne och handlade, så det ska bli mycket trevligt faktiskt...en hel del andra affärer som vi inte har i Hässleholm.
Nu ska jag titta på Big Brother och njuta av min fina familj....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar