torsdag 9 juni 2011

Sommarträff med grillning & tipspromenad på dagis!

Viggo
Nellie
Nova
Dagarna springer så fort iväg...i morgon den 10 juni är Viggo redan 1 månad gammal...det är inte klokt vad tiden rusar på...redan 4 veckor sedan han kom till världen! Den 10 maj tittade han ut just nu (07.12) hahahaha ja det är precis vad klockan är nu när jag sitter här och skriver...märkligt!
Det känns som han alltid har funnits hos oss fast han bara är en liten liten lillebror på 3,5 kilo som endast sett dagens ljus i dessa 4 ynkliga veckor...han liksom bara ska finnas hos oss...han kompletterar det som fattats....ALLA GODA TING ÄR 3 Underbara känsla att älska sina barn så här mycket, jag är så lyckligt lottad! TACK!
Igår var vi på dagis på grillfest och det var så mysigt, vi gick först en tipspromenad för att sen mätta våra hungriga små och stora magar med god korv och bröd...efter det blev det fika med kaffe/te och kaka till present utdelning för den som vann tipspromenaden! Fröknarna fick blommor av barnen och oss föräldrar + att alla barn fick varsen sommarpresent! Underbart väder och framförallt glada, spralliga barn som for rundor på hela dagiset!
I morgon är det äntligen (får man säga så) skolavslutning, vilket jag tycker ska bli skönt! Nu kan man få lite sovmorgon och Nellie kan vara uppe lite längre på kvällarna...ljuvligt!
Idag ska jag till BVC och väga + mäta, så får vi se hur pass gräddigt det är i brösten, känns som han har gått upp en hel del faktiskt så det ska bli spännande att se.
Vädret har ju haft bättre dagar än denna dagen har att ge...det har regnat i natt och det ska tydligen regna idag också, så det blir lite varmare kläder idag...jaja det kan vara skönt med någon sådan här dag också så man kan andas lite frisk luft igen, för nu har det varit fruktansvärt kvavt några dagar.
Som sagt snart är det sommarlov och det är barnen väl förtjänta av...10 härliga veckors lov!
TREVLIG SOMMAR PÅ ER ALLA!!!!

Familjen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar