fredag 6 januari 2012

Ny dator och en sittande liten Viggo!

Äntligen har vi hittat en ny dator för bra pengar, det blev en ny HP Compaq som vi haft tidigare, fast något mindre....känns skönt att ha en ordentlig och fungerande dator igen.
Viggo är jätte förkyld och spökar med sin mamma och pappa på nätterna, det har varit nattpass dom sista nätterna, den lilla lilla näsan är så igentäppt och snorig, så jag förstår att det inte är det lättaste att sova. En liten prins har varit ledsen och sjuk några dagar så nu hoppas vi det vänder och snart blir bättre.
Inget ont som inte för något gott med sig....Viggo har lärt sig sitta (nästan helt utan att ramla) dessa sista nätter vi varit uppe och härjat! Hahahaahah underbara lilla varelse!
Ikväll ska vi ha lite fredagsmys med Helen och Tintin, det blir pizza och godis från" Hemmakväll" då min kära hälft inte ska vara hemma och hålla oss sällskap!

2 kommentarer:

  1. Roligt med en ny dator , jag får spara ett tag till innan det blir ny laptop . Kul att den lille sitter sen är det krypa mm sen har inte mamma en lugn stund , krya på er kramis Delicia

    SvaraRadera
  2. Blir snart en ny laptop för dig åxå ;)
    Ja det är alltid kul med nytt! Piggar upp en lite...
    Kram på dig vännen <3

    SvaraRadera