tisdag 27 december 2011

Nu är det nära....

....till ett nytt år! 2012 hälsas välkommet, ytterligare ett nytt orört år med nya utmaningar! Man vet aldrig vad ett nytt år har att ge, det blir ett år där pappa kommer kämpa mot sin elaka och dumma cancer...ett år där vi i familjen kommer stötta och hoppas att allt går vägen.
Julafton firade vi som dom flesta jular i Perstorp hos barnens farmor och farfar...vi åt och vi drack...vi delade klappar och sen åt vi och drack lite till, PUUUUHHHH vilken mage man lade sig på kvällen med....nästan så det var för bra, men ögat har ju oftast lite svårt att se vad som är lagom när där florerar så mycket godsaker på ett gott julbord...herre jisses, nu börjar allvaret igen efter nyår med allt vad gott heter!
Ikväll somnade båda barnen 19.30 så tyst och skönt och njutbart att få ligga här i soffan och slötitta lite på något halvdåligt tvprogram, spela lite Wordfeud och bara slippa vara mamma ett tag!
Imorgon ska jag och barnen upp på stan och leta lite kläder till bröllopet vi ska få närvara på....detta sker i Hjärnarps kyrka klockan 15.00 på självaste nyårsafton då en av mina äldsta och finaste barndomsvän Jessica ska stå brud, underbart!

GOTT NYTT ÅR TILL ALLA MINA BLOGGLÄSARE MED HOPP OM ETT UNDERBART 2012 FÖR OSS ALLA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar