torsdag 24 maj 2012

Tonåring + 1 åring ska firas i helgen!

Pappa är det inte så bra med, han åkte akut ner till Lund i Torsdags och har inte alls varit pigg när vi varit och hälsat på honom...i helgen var han helt dessorienterad både lördag och söndag och visste inte vilka vi var, svarade inte oss när vi pratade med honom och sov mest.
Dom upptäckte att han hade alldeles för höga kaluim värde och detta troligen pga metastaser i skelettet som sprutar ut kalium i kroppen på honom, men nu har dom lyckats få ner värdena lite på honom...sen hittade dom en urinvägsinfektion och efter dom satte in antibiotikan var han faktiskt lite piggare igår när vi kom för att hämta hem mamma, framför allt mer med oss och orkade prata lite, lite. Mamma sa han suttit uppe 30 minuter tidigare på dagen.
Idag är tanken att vår älskade pappa/morfar ska få komma hem till Hässleholm och bo på Hospice, detta känns jätte skönt för oss alla då vi har jätte nära dit och kan komma och gå som vi vill.
Igår på röntgen hittades det fullt av metastaser i huvudet på honom, dessa satt i hjärnbarken och läkaren sa att det finns inte mer att göra nu....alltså väntar vi bara på det som komma skall....vi tar vara på varje dag vi får med pappa och får göra det till något, fast det inte alltid känns så.
Vår stora flicka Nellie har fyllt 13 år, hon har blivit så stor...var tog den tiden vägen?!
En tonåring i huset och det märks kan jag säga, hahahahaha!
Viggo har ju också fyllt år och på lördag blir det kalas för dessa båda födelsegrisar. Vi ska grilla och sitta ute och njuta av solen och värmen som dom lovat att denna Pingsthelg ska bjuda på!
Nu är det duschen innan jag ska iväg och jobba några timmar.

1 kommentar: