onsdag 28 mars 2012

Våren är kommen!

Dagarna går fort nu...det är ljust ljust på kvällarna till nästan 20.00 och buskar och blommor knoppar! Ja nu är den bästa tiden här, den tiden som gör att jag mår bra i mitt inre...härliga vår du är så varmt välkommen, JAG ÄLSKAR DIG!
Dom sista dagarna har det verkligen varit underbart väder...nästan sommarvärme.
Jag har jobbat lite extra och det är så skönt att få komma hemifrån och få socialisera sig med den "normala vuxenvärlden" för ett tag...
Snart börjar inskolning på dagis för Viggo som börjar bli stor kille och snart fyller 1 år, herregud vad tiden den går...både på gott och ont!
Den 14 Maj ska Viggo börja på dagis på "riktigt" och jag börjar jobba igen, på apoteket bland alla mina läkemedel. Det blir tyvärr en sommar med mycket jobb för både mig och Stig, det får tyvärr bli så...vi får ta igen det nästa sommar med barnen...Nellie är stor tjej nu och får klara sig en hel del själv, men det fixar hon galant...mammas stora prinsessa.
Min fina kompis Therese har jag skrivit om tidigare i min blogg, då hennes X pojkvän tog deras gemensamma dotter Jazmine och höll henne borta från henne flera veckor vid 2 tillfälle...nu är det dags igen och Therese kämpar ytterligare en gång för att få rätt att ha sin dotter, Jazmines pappa håller henne i Danmark och vägrar lämna ut henne...detta är 3:dje gången han gör så här...ni kan följa Therese och hennes försök att få hem älskade lilla Mine till Sverige och sin familj här hemma i hennes blogg. http://metrobloggen.se/suspekt/
Att människor kan vara elaka och onda det vet vi redan, MEN att man kan sjunka till sådan nivå som Jazmines pappa gör det är INGA friska människor som gör så.
Vi har haft åtskilliga veckor med sjukdomar men det börjar räta upp sig nu (tror jag) förrutom lite förkylning med hosta (igen) som Viggo och Nova kämpar för att bli friska i från.
Nu ska jag snart sätta Viggo i vagnen och gå ut och suga till mig alla solens strålar och ladda mina halvkassa batteri som snart är full laddade igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar